Ето какво откриха:

Анализът разкри, че търсенията на "имена на принцеси на Дисни“ са се увеличили със 120% през последните 90 дни.

"Имената на Дисни са едно от най-честите искания, които получаваме в консултантската компания за имена на бебета: Baby Name Envy “, каза Стръм.

И това не е част от благодарение на знаменитостите, водещи тенденцията, с инфлуенсърката Моли Мей, която избра Бамби за своята малка дъщеря, а телевизионната водеща Стейси Дули избра Мини.

Едно от имената, които стават все по-популярни, според Стръм, е Аврора (от Спящата красавица), което означава "зора“.

"Предвиждам, че ще попадне в топ 20 на най-популярните имена на момичета през 2024 г.“, предложи тя.

Стръм също вярва, че името Ерик ще стане много по-популярно след излизането на Малката русалка.

"По-неуловимите имена от Дисни са Гюс, на името на една от мишките на Пепеляшка или Флин. За момичетата е Есмерелда от "Гърбушкото от Нотр Дам“ е тази, която да се използва бързо, тъй като се говори, че римейкът ще излезе през 2024 г.“, добави тя. Есмерелда на испански означава изумруд.

Не е изненадващо, че касовият хит Барби се очаква да вдъхнови много бебешки имена през следващата година.

"Мислете за момичешки и игриви като Mарипоса, което означава пеперуда, Блосъм, което ви кара да мислите за розово и мисля, че ще видим няколко момиченца с името Скипър да се присъединят към детската площадка“, споделя Стръм.

Тя добави: "Имаше три момчета на име Кен миналата година, но Кени е по-модерно звучаща версия.“

Що се отнася до Марго (направена популярна без съмнение от Марго Роби), името вече е в тенденция – с 30 места нагоре миналата година.

Точно както пистата видя възраждане на модата от 90-те, имената, вдъхновени от 90-те, също се завръщат на картите, според Стръм, който подчертава как Меган Трейнър наскоро кръсти бебето си Бари Брус.

Някои от най-популярни имена за момчета през 90-те години бяха Майкъл, Кристофър, Матю и Джошуа, докато при момичетата бяха Джесика, Ашли, Емили и Сара.

"Други имена в тази тенденция са Ейми, която имаше първата си възходяща тенденция миналата година, както и Клеър и Сабрина, така че очакваме те да направят голямо завръщане през 2024 г.“, каза Струм пред yahoo.com.

Тя предположи, че Аланис и Уинона също ще бъдат популярни, както Иън и Кристофър.