Едно трето, две пети и едно седмо място записаха отборите от детско-юношеската школа на ФК Локомотив (Мездра) в завършилите наскоро регионални първенства по футбол. С най-предно класиране е детският тим, който спечели бронзовите медали в шампионата на Зона "Враца".

През сезона отборите от школата бяха водени от различни треньори, най-вече заради финансовите и организационни проблеми в клуба. Това се отрази и на представянето на четирите формации с подрастващи футболисти.

Най-добре през сезона се представи детският отбор на "железничарите". Децата на Локо финишираха на трета позиция в края на сезона в Зона "Враца" с актив от 30 точки и голова разлика 48:18. В 14-те си двубоя мездренци постигнаха 9 победи, 3 равенства и само 2 загуби.

Най-малките таланти от школата на Локо (Мз) приключиха шампионата на пето място. "Подгответата" завършиха с 13 точки и голово съотношение 33:35. Те записаха 4 победи, 1 равенство и 7 загуби.

Също на пето място се наредиха юношите младша възраст на клуба. Отборът се състезаваше в подзона "Враца", където натрупа актив от 30 точки и голова разлика 51:60. В 18-те си двубоя мездренци спечелиха 10 победи и допуснаха 8 загуби, без нито едно реми.

Най-слабо представяне през сезона записаха юношите старша възраст, които се състезаваха в по-голямата зона "Велико Търново". През по-голямата част от сезона те играха на неутрален терен в Зверино, тъй като имаха да изтърпяват наказание от 4 мача лишаване от домакинство. "Старшата" спечелиха 14 точки, при голово съотношение 20:34, завършвайки на предпоследното, седмо място в зоната. В 14-те си срещи от първенството тимът регистрира 4 победи, 2 равенства и 8 поражения.