© личен архив

Мездренският тим ще има представител в набор 2007 година. В тази възрастова група ще участват осем състава. Те са разделени в две групи по четири тима.

„Локомотив” е в група „А”, където са отборите на „Пловдив сити” (Пловдив), „Родопа“ (Смолян) и „Марек“ (Дупница).

В другата група „Б“ са тимовете на „Тракия“ (Стамболийски), „Асеновец“ (Асеновград), „Бригада“ (Димитровград) и сръбският „Будучност“ (Ниш).

Първият мач на „железничарите“ е на 18-ти август от 17:30 часа, когато „червено-черните” излизат срещу „Марек” (Дупница). На следващия ден възпитаниците на Владимир Найденов играят с „Пловдив сити“ от 17:15 часа, а третият двубой е на 20-ти срещу „Родопа“ (Смолян) от 18:30 часа.

След края на груповата фаза класиралите се на първите две места от групите играят за местата от 1 до 4, а останалите за пето-осмо място.

Победителите във всяка възраст ще получат купа и медали.

Припомняме, че през юни две формации на "Локомотив" (Мездра) се представиха отлично в Международния турнир „Мистрал къп” 2022. Спортното мероприятие се проведе в периода 3-7 юни на терените в Равда и Несебър. Децата, водени от Владимир Найденов се класираха на трето място, а възпитаниците на Стоян Стоянов станаха пети.