© Стоян Стоянов

Във възрастовата категория, при родените 2011, участваха осем тима, разделени в две групи. Децата на „Локомотив” бяха в група „Б”, където са отборите на „Чавдар” (Пловдив), „Янтра” (Габрово) и „Футболна академия Карлово”.и 2011 година.

Момчетата на Владимир Найденов се представиха отлично, записвайки две победи над „Янтра” (Габрово) с 4:3 и над Академия Карлово – 3:2. В последния двубой от груповата фаза „железничарите” завършиха 1:1 с „Чавдар” (Пловдив). След края на груповата фаза „Локомотив” бе с равни точки с отбора на „Чавдар” – по 7, но с по – лоша голова разлика – 8:6 спрямо 8:2, заемайки второто място.

В полуфиналната среща „железничарите” се изправиха срещу първия от група „А” – „Олимпик” (Варна), от когото загубиха с минималното 0:1. По този начин мездренчани играха финалната среща за третото място, където победиха с „Черноморец” (Бургас) с 3:1.

При родените 2010 година записаните тимове бяха 12, разделени в четири групи по три състава. Малките „железничари” бяха в група „В” с отборите на „Верея” (Стара Загора) и украинския „Карпати” (Лвов). Възпитаниците на Стоян Стоянов записаха две ремита, 0:0 с украинския тим и 1:1 с „Верея”. Така мездренчани завършиха груповата фаза на второто място. На полуфинала „Локомотив” победи с категоричното 4:2 тима на „Несебър”.

Във финалния мач за петото място „железничарите” се наложиха с 5:0 на „Сините камъни” (Сливен).

Победителите във всяка възраст получиха купа и медали.