© ФК "Азия"

В първата полуфинална среща тимът на „Азия“ излезе срещу състава на „Южна Америка“."Азиатците“ откриха след хубав гол на Николай Трънчев, но Емил Манолов възстанови равенството на терена. Последваха попадения на Николай Трънчев и Стефан Христов за ново реми. Николай Трънчев отбеляза още 2 попадения и направи резултата 4:2, а Стефан Христов оформи крайния резултат 4:3.

Във втория полуфинал един срещу друг се изправиха съставите на „Северна Америка“ и „Африка“. Владимир Стоянов откри за „Северна Америка“, но „Африка“ успя да изравни бързо чрез Денислав Цеков. Сашо Христов отново даде преднина на „Северна Америка“, но тя бе за кратко, тъй като Емилиян Петров се разписа за 2:2. При дузпите, „Северна Америка“ беше безгрешен, а за „Африка“ Емилиян Петров стреля неточно и това прати „Северна Америка“ на финал.

В битка за третото място, „Южна Америка“ и „Африка“ направиха голове шоу, завършвайки 6:4.

На финала „Северна Америка“ поведе с 0:1 чрез Владимир Стоянов. След това напрежението нарасна и Николай Трънчев получи червен картон, оставяйки „Азия“ с човек по-малко за 5 минути. „Северна Америка“ не се възползва от предимството с човек повече и първата част завърши без повече попадения.

Второто полувреме започна с изравнителен гол, реализиран от Мартин Рашов. След сблъсък в наказателното поле между Владимир Стоянов и вратаря Ивайло Бояджиев, реферът отсъди дузпа в полза за на „Северна Америка“. Христо Христов обаче показа феърплей и прати топката в аут. В края на срещата Владимир Петров донесе победата за „Азия“ с хубав удар, правейки тима си шампион в турнира.

Голмайстор на турнира стана състезателят на „Азия“ Николай Трънчев, който отбеляза 10 гола попадения.

Съдии на турнира бяха трима души - Стефан Христов, Ивайло Бояджиев и Христо Христов.

По време на турнира бяха събрани 150 лева от участниците, които бяха предадени на кмета Стоян Петров.

Снимки: Facebook/ФК "Скала" (Зверино)