"Око под наем" разказва за младо семейство с проблеми, в което съпругът (Стефан Иванов) наема частен детектив (Асен Блатечки), за да следи неговата съпруга (Ива Папазова). За своята роля популярният актьор споделя, че се опитва да направи "компилация между инспектор Дюдю, детективите Монк и Коломбо + мистър Бийн” и тази амбициозна идея го забавлява много.

"Аз си имам простичка собствена теория. А тя е, че театър трябва да се прави с приятели. И гледам винаги да се съобразявам с нея”, изповяда любимецът на българската публика. Тази негова идея напълно се припокрива с избора от режисьора Чакринов на Стефан Иванов и Ива Папазова.

Кой управлява всъщност живота ни? Доколко добрите или лоши неща, които ни се случват, зависят от нас самите. Вярно ли е, че над всеки от нас бди ангел хранител? И как всъщност изглеждат ангелите?

Възможно ли е, както е според световно известния английски драматург Питър Шафър, този ангел да се яви в живота ни в образа на нелеп частен детектив, абсурден, неорганизиран, патетичен, но всъщност много симпатичен. Отговорът, разбира се, е "да" - и това е сюжетът на бляскавата романтична комедия "Око под наем".

Една добра, красива и забавна история!

Почитателите на Мелпомена от Мездра и региона могат да гледат комедията "Око под наем" на 20 юни (вторник) от 19:00 часа в Дома на железничаря. Билетите за постановката са с цени: 8,10 и 12 лв. и могат да се закупят на касата на Дома всеки делничен ден.