В останалите срещи от кръга юношите старша на Ботев (Враца) нанесоха първо поражение на досегашния лидер във временното класиране Бдин 1923 (Видин), побеждавайки го като домакини с 1:0 и излязоха начело в таблицата, а Кариана (Ерден), наставник на който отбор е мездренина Диан Попов, се наложи като гост над Ком (Берковица) с 1:2.

В подреждането след шест изиграни кръга води Ботев (Враца) с 13 точки, пред Бдин 1923 (Видин) с 11 т. и Кариана (Ерден) с 10 т. Четвърто-пето място делят Ком (Берковица) и ОФК Локомотив с по 9 т.

В следващия кръг "старшата" на Локо (Мездра) приема Бдин 1923 (Видин). Интригуващият двубой е утре, 15 ноември, от 15:00 часа на изкуствения терен на градския стадион. В останалите две срещи съперници са Ботев (Враца) - Ком (Берковица) и Първа атомна (Козлодуй) - Кариана (Ерден).

В последния есенен кръг, който е на 22 ноември, един срещу друг ще се изправят Първа атомна (Козлодуй) - Ботев (Враца), Кариана (Ерден) - ОФК Локомотив (Мездра) и Бдин 1923 (Видин) - Ком (Берковица).