Най-резултатен за победителите бе капитанът Божидар Симеонов, който отбеляза 10 точни попадения, а от загубилите се отличи Валентин Гачев, вкарал 11 гола. Така хандбалната формация на ОУ "Христо Ботев”, водена от преподавателя по физическо възпитание и спорт Слави Маринов, взе реванш от тази на ОУ "Св. св. Кирил и Методий”, която в предходното издание на игрите елиминира ботевци на общинско ниво с 14:12 гола.

Тимът на ОУ „Христо Ботев” игра в състав: Георги Вълков, Марио Йолов, Теодор Ангелов, Божидар Симеонов (кап.), Деян Дачев, Владислав Андреев и Цветелин Петров (Дейвид Кръстев, Милен Милчов, Михаил Иванов, Рич Данов, Станимир Николовски).

Общинският кръг на ученическите игри ще продължи другата седмица с междуучилищните турнири по футбол. Във вторник от 14.30 часа на изкуствения терен на градския стадион в пряка елиминация ще се срещнат момчетата V-VII клас на СУ "Иван Вазов” и на СУ "Св. Климент Охридски” (Зверино), а в сряда по същото време е мачът между юношите на двете учебни заведения. Победителите от тези двубои ще представят община Мездра напролет в областния етап на игрите.

Поради липсата на други заявки за участие напред директно продължават отборите по лека атлетика момичета V-VII клас на ОУ "Христо Ботев”, по хандбал юноши VIII-X клас и по волейбол юноши XI-XII клас на СУ "Иван Вазов” и по волейбол девойки XI-XII клас на СУ "Св. Климент Охридски” (Зверино).

Областните първенства от Ученическите спортни игри ще се проведат през месец март догодина.