© Община Козлодуй

Входните врати на Общината са подменени с нови, с цел осигуряване на приемна за граждани. В безистена гражданите ще могат да се запознават с актуалните обяви и съобщения, да попълват заявления и да бъдат насочвани от изпълнителите по спазване на обществения ред към служители, които да ги обслужат. За удобство на всички граждани специалист „Кадастър и регулация” вече се помещава в Центъра. На място ще могат да се заявяват и заплащат услугите.

В ЦАО е извършен цялостен ремонт на пода, стените и таваните. Осигурени са достъп за хора в неравностойно положение и нови информационни табла с приемните дни на ръководството и опис на предлаганите административни услуги.

Реновирана е настилката и във вътрешния двор на сградата на Общината. Пребоядисана е сградата на администрацията, подменени са осветителни тела с LED такива. Всички санитарни възли са ремонтирани, сменени са основните вътрешни врати в безистена, има нови врати към архивните помещения, оформено е помещение за касата, където се заплащат услугите от гражданите.

"Много съм щастлива, че най-после успяхме да ремонтираме центъра за административно обслужване и да създадем по-добри условия за администрацията. На ден около тридесет души посещават общината и за мен беше много важно те да бъдат посрещани в модерни и приветливи помещения. Това е четвъртият проект, който е финансиран от програма „Красива България” за ремонт на офисите на администрацията, със завършването на който мога да кажа, че сме създали модерни и благоприятни условия за работа и удобство на гражданите”, каза Маринела Николова, кмет на община Козлодуй.

През 2021 г. Красива България одобри проект на Община Козлодуй за изпълнение на ремонтни дейности на ЦАО. Проектът е за 227 660 лева, като местното финансиране е в размер на 55%.