Всеки от нас се знае колко е важен за организма приемът на вода. С всеки изминал ден обаче околната среда става все по-замърсена, затова е важно да знаем, че водата в нашата бутилка е достатъчно чиста и безопасна. Трапезната вода на Беана преминава през стриктнен процес на пречистване, преди да достигне до вас. Тя е кристално чиста, с ниска минерализация и изключително приятен и мек вкус.

Защо да избереш трапезната вода Беана?

  • Не съдържа замърсители

Трапезната вода Беана се добива от собствен водоизточник. Обработва се, за да се поддържа най-високо качество на чистота и безопасност. Всички нежелани примеси, които биха могли да присъстват във водата, са изцяло отстранени. Бутилките се правят в момента на бутилиране при висока температура, което елиминира опасността от външно замърсяване.

  • Микробиологично чиста

Трапезна вода Беана преминава през строги процеси на пречистване, сред които дезинфекция с ултравиолетова светлина, обработка с ултрафилтрация, обратна осмоза и озониране. Съчетано със строгия контрол на пакетиране, всичко това гарантира, че в нея няма налични бактерии или други микроорганизми, които например могат да се открият в чешмяната вода и са вредни за здравето. Това я прави годна за ежедневна употреба за всички възрасти.

  • Има по-добър вкус

Изискванията в стандартите за пречистване на трапезната вода са високи и именно поради тази причина е добре ежедневно да се пие трапезна вода. Може да се насладим на приятния и освежаващ вкус на чистата вода - той ни кара да пием повече и да се чувстваме по-здрави и енергични.

Продуктите с марка Беана са насочени към масовия потребител. Поддържа се конкурентна цена, а качеството отговаря на съвременните европейски изисквания с високите стандарти за качество.