Нищо не казва, че е лятото е тук така, както висока, студена чаша лимонада. Една от малкото основни напитки, които остават запомнящ се вкус и носят приятни спомени.

Лятото е сезонът, в който всички искаме да си починем, да се излежаваме на плажа, наслаждавайки се на вълните и красивите морски залези. Да вдишваме дълбоко от морския бриз, оглеждайки се и за миг да се почувстваме свободни. Ако пък сме далеч от морето, би било страхотно да си легнем на хамака на двора под звуците на пеещите птички.

При тези градуси обаче ни трябва нещо, което да добави малко свежест към цялата картина, за да можем да си изкараме максимално добре. Първото, за което се сещаме, е лимонадата, разбира се – лимонадата на Беана.

Това, което търсим в повечето продукти, закупени от магазина е свеж и задоволителен вкус. Тази лимонада има вкус на свежа, тръпчива, сладка и освежаваща напитка.

До ден днешен дружеството съхранява и държи на традиционния вкус на лимонадата, но едновременно с това търси разнообразие и свежи идеи в произвежданите продукти.

Насладете се на сладката пенлива напитка леко охладена или добавете няколко кубчета лед в чашата си.

Разгледайте онлайн останалите продукти на „Беана“ тук.

Предприятието за безалкохолни напитки пише своята история още от далечната 1972 г. Лимонадата е една от първите в производството нафирмата.