© Тодор Маринов

Победителят в детския турнир - Юнак (Оселна)

През първи ден на турнира се състояха срещите между детските формации, които също играха помежду си по кръговата система "всеки срещу всеки". Резултатите: Юнак (Оселна) - Скала (Зверино) 6:0, Балкан (Игнатица) - Юнак (Оселна) 1:4 и Скала (Зверино) - Балкан (Игнатица) 3:5. Така победител в детския турнир стана тимът Юнак (Оселна) с 6 точки, следван от Балкан (Игнатица) с 3 т. и Скала (Зверино) без спечелена точка. Голмайстор на турнира с 5 точни попадения стана Мартин Рашов, а за най-добър вратар беше определен Никълс Петров, и двамата от Юнак (Оселна).

© Тодор Маринов

Детският тим на Балкан (Игнатица)

Днес на спортната площадка в Средно училище "Св. Климент Охридски” ще се изиграят 13 срещи от груповата фаза на турнира, а останалите 7 са утре преди обяд. Времетраенето на срещите е две полувремена по 15 минути. Полуфиналите по програма са във вторник от 13:00 и от 13:40 часа, от 14:20 ч. е мачът за третото място, а от 15:00 ч. - финалът.

© Тодор Маринов

Детският отбор на Скала (Зверино)

Призьорите в "Зверино оупън 2017" ще получат грамоти за успешно представяне. Ще бъдат определени също голмайстор на турнира, най-добрият вратар и най-красив гол.

© Тодор Маринов