"Сега виждам, че предстои откриването на нови предприятия, които ще предложат работни места и вече е започнало привличането на кадри. Именно местната власт е тази, която може по най-добрия начин да ви представи ползите от Европейския съюз", каза още Андрей Новаков. Той допълни, че има много такива примери в страната и единственият начин да продължим по този път на развитие е да гласуваме с номер 12 на изборите на 26 май.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски заяви, че за него е предизвикателство и чест да бъде в отбора на ПП ГЕРБ.

"Европа ни чува, което е резултат от работата на нашите евродепутати. Едно от неща, които ме подтикнаха да приема моята кандидатура да бъде издигната, е желанието ми Северозападният регион да има свой представител в Европейския парламент и да спре да се слави като най-бедния в Европа. За мен е чест да бъда от отбора на партия ГЕРБ, която показва видими резултати в своите политики", категоричен бе д-р Ралчовски. Той изтъкна, че България все повече придобива облик на една развита европейска държава.

Д-р Ралчовски припомни, че преди 4 години е участвал в местните избори. "Това, което обещахме, се изпълнява много точно и в полза на хората. Убеден съм в доброто представяне на изборите. Така ще имаме възможност да продължим с успешните европейски политики и приобщаването на нашия регион към Европа. На 26 май - правилният избор е номер 12 за бъдещето на България", заяви още д-р Ралчовски.

"При мен е жива картината за действията на опонентите ни още на първите избори за членове на Европейския парламент през 2007 г. Но за пръв път те въобще не признават, че това са европейски избори", каза от своя страна евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев. Той подчерта, че е много важно хората да усетят цялата вибрация, която я има в Европа, какво предстои в следващите 5 години и колко са важни решенията, които ще се вземат.

"Радвам се, че в нашата листа са енергични хора, които се доказаха през годините. Те знаят как работят институциите и са наясно с вътрешните правила. Трябва да изберем тези, които защитават интереса на хората и на България, а не я клеветят. Гласувайте със сърце, но и с главите си. Не се поддавайте на манипулации", каза в заключение Уручев.

Народният представител Красен Кръстев заяви, че има повече от 12 причини, за да се гласува с номер 12. "Андрей Новаков е млад и енергичен човек. Той вложи много усилия в борбата срещу пакет "Мобилност". Предложеният от него и одобрен от Европейския парламент бюджет за България в периода 2021-2027 г. е 18 млрд. лева. Това е най-високият бюджет от присъединяването на страната ни към Европейския съюз до момента.

Д-р Иво Ралчовски е достойният кандидат на Северозападна България. Той е уважаван лекар с огромен авторитет сред хората. Убеден съм, че подкрепяйки го, гласът на България ще продължи да се чува. Гласувайте с номер 12 за достойните кандидати за евродепутати от ГЕРБ", призова Красен Кръстев.

"Спокойствието е наш сериозен враг. Колкото и да ни кара да се чувстваме комфортно, понякога то може да доведе до непоправими последици', заяви кметът на Враца Калин Каменов. "Трябва да покажем на всички, че е важно на какви хора разчитаме. Кандидатите на ГЕРБ са професионалисти, отстояващи българските интереси, така че ние като местна власт да имаме ресурс, който да стигат до Вас. Ресурс, с който да разполагаме, за да подобряваме условията на живот на всички хора", уточни Каменов.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Мездра Яна Нинова подчерта, че листата на ГЕРБ и СДС за Евроизборите е безспорно най-добрата в България. "Изборите за членове на Европейския парламент ще определят не само бъдещето на Европа, но и мястото на България в нея", категорична бе Нинова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!