© Драматично-куклен театър - Враца

Режисьор на детския спектакъл е Йелена Джорджевич, която има зад гърба си над 60 роли като актриса както на българска сцена, така и на сръбска, и е носител на повече от 30 награди за актьорска игра, режисура и драматургия. Сценографията и костюмите са дело на Диана Узунова-Тодорова, композитор на постановката е Сърджан Маркович, сценично движение - Небойша Громлич, мултимедия - Владимир Корчубич.

Ролите в пиесата са поверени на актьорите: Борислав Сарафанов, Ивайло Вълчев, Станислав Дойнов, Петър Горанов и Владинела Кацарска. „Пълен напред“ е вълнуващо пиратско приключение, приказка за приятелството, предателството и прошката. Премиерата на представлението се очаква в края на месец юни.

„Пълен напред“ е девето ново заглавие в репертоара на театъра за сезона и пето ново за деца. Припомняме, че в началото на седмицата трупата на Врачанския театър стартира и репетициите на „Приказоразказвачи“ от Теодора Георгиева на режисьора Любомир Колаксъзов, чиято премиера също ще зарадва малките зрители през юни.