Йорданка Красимирова Владимирова заема мястото на Генади Събков, който беше избран за народен представител. Владимирова влиза от листата на Коалиция „БСП за България” и това ще бъде първият ѝ мандат като общински съветник. Владимирова е на 49 години, семейна, има един син, а от скоро и внуче. Завършила е счетоводство и контрол в Стопанска академия „Акад. Димитър Ценов” град Свищов. Има дългогодишен опит в сферата на частния бизнес.

По решение на Общинския съвет, Владимирова заема мястото на Генади Събков като член на трите постоянни комисии - Финанси, бюджет, стопански дейности и общинска собственост (ФБСДОС), „Устройство на територията, опазване на околната среда, инфраструктура и европейска интеграция” (УТООСИЕИ) и Образование, наука и култура (ОКН).

Местните депутати дадоха съгласието си да бъде безвъзмездно прехвърлена собствеността на сградата на бившата Транспортна болница в полза на Община Мездра и упълномощиха кмета да издаде заповед и сключи договор с Министерството на транспорта и съобщенията за прехвърлянето ѝ.

Общинският съвет се разпореди с имоти в Мездра и селата Лик, Царевец и Върбешница и отказва да изкупи идеална част от 400 кв. м.с двуетажна жилищна сграда и със стопанска сграда в с. Горна Бешовица на предложената цена от 29 999 лв.