Враца


Мода Еф 2016 ЕООД e врачанска фирма, производител на висококачествени български кожени обувки и колани под марката Galdini. Фирмата разполага с няколко физически магазина, както и онлайн магазин.

Онлайн магазин Galdini, предлага на своите клиенти български обувки от висококачествени естествени материали. Доказал се като един от най-добрите производители на дамски и мъжки обувки от естествена кожа, бранда печели все повече почитатели със своя професионализъм, коректност и разбира се, с изобилието от луксозни стоки, притежаващи освен изискан вид, така и устойчивост, практичност и комфорт.

Асортимента на сайта за обувки включва: дамски обувки на висок ток, спортни обувки на платформа, дамски кожени и велурени боти, боти с връзки, български кожени ботуши, дамски кецове на платформа, кецове с пух, дамски сандали на платформа, мъжки обувки от естествена кожа, български ботуши, официални мъжки обувки, ежедневни обувки, сандали, боти, кецове и др.

Galdini предлагат и дамски чанти онлайн, които идеално допълват тоалета.

В онлайн магазинът ще намерите висококачествени стоки на достъпни цени. Може да се възползвате и от големите намаления на обувки.

При всяка поръчка, клиента получава търговска гаранция, както и възможността да върне стоката в рамките на 14 дни.