Турнирът се проведе в тренировъчната зала на клуба, намираща се в бившия Завод за телефонни елементи. В него взеха участие 9 състезатели. Чрез жребий те бяха разпределени в две предварителни групи, в които играха помежду си по системата „всеки срещу всеки“.

Полуфиналът в предварителната група А, Мартин Монов спечели срещу Красимир Марков с 3:1 фрейма, а в група Б Тихомир Йорданов елиминира Ангел Михов с 3:0 фрейма, а на финала Мартин Монов показа по-добра концентрация от Йорданов и спечели с 4:3 фрейма.

Добрата новина за мездренските снукъристи е, че Йорданов е получил покана за участие в Балканското първенство, което ще се проведе от 26 до 28 ноември в Националната снукър академия в София.

Припомняме, че Тихомир Йрданов достигна до четвърфинала на турнира в Пловдив, проведен на 21-22 октомври. За представянето си в турнира, Йорданов заяви за MediaNews:

„ В Пловдив бяхме разпределени в 6 групи по петима състезатели. От моята група се класирах втори с 3 победи и се класирах за четвъртфиналите, което беше и моята цел. За жалост загубих, но следващият път ще се постарая повече”.

Следващият трети вътрешноклубен турнир от мездренската аматьорска снукър лига започва другата седмица.