След напускането на досегашния наставник Николай Николов-Колчо, само месец преди началото на първенството в Северозападната Трета лига, ОФК Локомотив (Мездра) започна своята лятна подготовка без треньор. Въпреки това, момчетата на помощник-треньора Иван Георгиев-Саки успяха да надиграят гостуващия четвъртодивизионен тим на Бойчиновци с 2:1.

От ОФК Локомотив съобщиха, че засега няма нови попълнения, а групата се допълва от три нови попълнения - 24-годишният офанзивен халф Антонио Йорданов - бивш юноша на Ботев (Враца), играл през пролетта за Първа атомна (Козлодуй); опорният халф Станислав Димитров-Бекъма (28 г.), също юноша на врачанския клуб и бивш играч на Кариана (Ерден) и завърналият се от Балкан (Ботевград) 23-годишен халф бек Симон Николов - възпитаник на Детско-юношеската школа на Локо (Мездра).

От "кухнята" на "железничарите" подсказаха, че тази вечер ще бъде представен новият старши треньор на отбора, но името му се пази в дълбока тайна. Вероятно бъдещият наставник е някое голямо и известно име от треньорската гилдия и от щаба на "росонерите" се страхуват да не им го отмъкнат изпод носа.