"Програмата ни за управление на Община Враца е най-добрата и най-задълбочената. Когато спечеля изборите на 27 октомври ще отговоря на всички очаквания за стабилно и ефективно управление в интерес на хората. Ще предложа откритост и честност. Разчитам на своя опит и знания за това, че мога да бъда по-добрият кмет на Община Враца", каза Красимир Богданов.

Приветствия към кандидатите на ВМРО отправиха народният представител от НФСБ Росен Живков и Председателят на Националното сдружение на клубовете на запасното войнство "За честта на пагона" ген. Петър Илиев.

ВМРО участва в изборите с подкрепата на още 7 политически формации. За кандидата за кмет Красимир Богданов и листата за общински съветници може да гласувате с номер 34 в интегралната бюлетина.

Уважаеми съграждани,

Враца е нашият дом! Резервен нямаме! Всички нас ни интересува какво бъдеще очаква децата ни. Местната власт не е място за противопоставяне и политически борби. Проблемите при всяко управление си остават едни и същи, и чакат своето решение. Затова залагаме на приемствеността, традициите, грижата и уважението към всеки врачанин. Основавайки се на принципите - просперитет, сигурност, патриотизъм, поемаме пред вас ангажимента, да възродим икономиката, да спрем отлива на хиляди хора в активна възраст и да съхраним гордия врачански дух!

Гласувайте с №34 за Красимир Богданов и кандидатите за общински съветници от ВМРО - Българско национално движение!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена форма на отразяване на предизборната кампания