© MediaNews

Фирмата развива още различни дейности:

  • Реализация на вторични суровини
  • Транспорт в страната и чужбина
  • Отчисляване на излезли от употреба МПС в КАТ
  • Продажба на авточасти втора употреба
  • Сервизна дейност, пътна помощ
  • Услуги със специализирана техника

Защо да се възползвате от услугите на Никсметал груп?

Ето защо си заслужава да се доверите на едни от най-добрите:

  • Коректност, прецизност и гъвкавост при работа с клиенти и партньори;
  • Висока ефективност на база инвестиции в оборудване и компетентност;
  • По-добри пазарни позиции с отговорност за по-добра околна среда;

Кога колата отива за скрап?

Една кола може да се превърне в непотребно превозно средство след инцидент или просто да се амортизира и да отделя вредни газове, замърсявайки още повече околната среда. На практика такива автомобили са на около 20-30 годишна възраст и вместо да продължават да замърсяват околната среда, или да изяждат голяма част от парите ви за гориво, по-добрият вариант е да предадете колата си за скрап и да вземете най-високата възможна сума за това. Европейският съюз има сериозни политики в посока намаляване на въглеродните емисии, които са с хоризонт до 2030 година и след това.

Как се дава кола за бракуване?

Бракуването на колата е сравнително лесен и бърз процес. Тъй като автомобилът се състои предимно от стомана, дори и след като не може да се движи добре по пътя, каросерията и аксесоарите са с голяма стойност, което в крайна сметка може да донесе прилична цена за вашия автомобил. С Никсметал груп ще получите най-добрата цена за автоскрап в страната, като освен това ще извозят автомобила ви от адрес напълно безплатно.

  • Безплатно извозване от място с Пътна помощ. За целта са необходими документи: голям талон на автомобила и личен документ на собственика;

Как се превозват?

За удобство на клиента отпадъците* се извозват от място/адрес.

Фирмата има изградена мрежа от Международен транспорт с четиринадесет годишна история и гаранция за качество в целия Европейски Съюз, Швейцария и Норвегия.

База Мездра  ул.“А.Стамболийски“ №138
База Мездра ул.“А.Стамболийски“ №138

Приносът на фирмата за околната среда и за планетата

Екологичният проблем на планетата засяга всеки човек и търсенето на решение за намаляване и оползотворяване на отпадъците вече е част от водените политики на редица фирми.

Никсметал груп осъзнава силно изразената социална и икономическа значимост на дейността по оползотворяване на отпадъците. Извършва дейността си с висока отговорност и с ясното разбиране по отношение важността на дейностите по опазване на околната среда, във взаимодействие с държавни и обществени органи и организации, както и в партньорство с всички организации в бранша.

Стреми се чрез дейността си да повишава общественото доверие и да спомага за ориентиране поведението на своите клиенти в посока на минимизиране на отрицателните ефекти върху околната среда.

Съблюдава безусловно екологосъобразното управление на отпадъците с цел опазване на човешкото здраве и околната среда.

Къде ще ги отриеш?

Фирмата разполага с бази за вторични суровини, намиращи се в гр. Ботевград, ул. „Цар Иван Шишман” №43 и гр. Мездра, ул. „Ал. Стамболийски“ №138

Работно време за град Мездра:

Понеделник- Неделя вкл. 08:00 ч. - 17:00 ч.

Обедна почивка - 12:00 ч. - 13:00 ч.

тел.: 0895906484

каса : 0894682028

Посети сайта на Никсметал груп тук.

Може да ги последваш на Facebook страницата им тук.