"Рано започнахте кампанията, бивши другарю, коментира поредния "удар под кръста" от страна на Събков бившият заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Вживяхте се да съдите в "PR"-акциите си кой ли не. Все едно сте последна инстанция. Поредният поръчков доклад. Носил съм дълго време отговорност и ще продължа да нося за всяко свое действие. Защото когато искаш да свършиш работа, търсиш начин, а когато не можеш, търсиш причини.”

"Този път си показа "ушите", славни ловецо, четем още в коментара. Преди да се произнесат окончателно всички институции, но така си решил, така действаш. Зала в Мездра ще има, но не по твое време, Генади!

И все пак, рано започна. Само оправдания, оправдания и всички, които натири, са ти виновни за лошото ти отношение към хората и липсата на каквато и да е визия за развитието на Мездра, освен надолу. Като започнеш да слизаш по стълбата ще ги срещнеш всичките. Вече го правиш успешно.

А мене, нека хората ме съдят, но ти - не. Можеш да си мислиш, че и от това разбираш или да въздействаш на всички институции. Не - нямаш тази компетенция, но продължавай. Аз повече няма да мълча, за да разберат всички цялата ти същност, не че вече не я видяха. Но… дерзай! И знай от мен, че когато вървиш нагоре винаги можеш да спреш, но тръгнеш ли надолу - спиране няма. Успех!!!”, пише в заключение Аспарухов.