Тези три екипажа станаха призьори и в най-лекия подклас - "L", на клас "Стандартен", в който стартираха общо 25 екипажа. В останалите три подкласа триумфираха: в подклас "H" ("тежки") - Ивайло Велчев/ Лъчезар Лалев от Габрово с "Nissan Patrol" с общо време 14:23:00 ч., в подклас "Стандарт Отворен" - Михаил Банков/ Владимир Христов от София с "Jeep Cherokee" с 14:41:00 ч., а в подклас "Стандарт+" ("P") - Георги Малчев / Кирил Пърпаров със "Suzuki Vitara" от "Оффроуд Сандански" с 16:52:00 ч.

В клас "Модифициран", в който се съревноваваха 12 екипажа, първи са Калин Митров/ Владимир Велков от "Off Road Club Svoge 4x4" с "Jeep Cherokee" с общо време 10:27:00 ч., следвани от Радостин Димитров/ Павлин Димитров от Трудовец с "Toyota" с 13:29:21 ч. и Драго Янев/ Ангел Клинков от Варна с "Mercedes-Benz G" с време 13:37:00 ч.

В най-атрактивния клас - "Прототип", в който на старт застанаха 11 екипажа, победители станха Светослав Камишев/ Ангел Марков от "Оффроуд Сандански" с "Land Rover Defender" с крайно време от трите състезателни дни 12:28:20 ч. Техни подгласници са представителите на Сърбия Неша Ракич/ Дарко Тадич-Боске с "Jeep Wrangler" с 13:04:10 ч. и Любен Динев/ Христо Георгиев от Стара Загора - Смолян Тийм с "Toyota Proto" с 13:20:10 ч.

Призьорите в отделните класове и подкласове получиха купи, ваучери и предметни награди - офроуд оборудване и аксесоари, осигурени от спомоществователите на състезанието.

В специалната томбола, в която участваха всички екипажи, късметът се усмихна на Любен Динев и Христо Георгиев от Стара Загора - Смолян Тийм, които спечелиха ваучер за 500 лв.

Наградите връчиха Красимир Данаилов и Стоян Францов от АСК "Зверино 4х4 Екстрийм", главен организатор на тридневната надпревара.

"Дивото Трофи - Зверино 2019", в което се включиха общо 48 екипажа от България, Северна Македония и Сърбия, беше официално закрито от кмета на Зверино Цанко Цанев.