Един от най-добрите и перспективни млади футболни съдии в Северозапада и шармантната танцьорка се венчаха в Храм "Св. св. Константин и Елена“ във Враца, след което празникът на младите се пренесе в Хотелски комплекс "Долче Вита" край Мездра.

Бившият управител на комплекса и баща на младоженката, Стефан Ватов, беше подготвил специална изненада за над 250-те гости. За пръв път на сватбено тържество бе предложена истинска "жива кухня" - всяко едно от кулинарните изкушения бе приготвяно пред погледите на сватбарите.

Сред гостите на дългоочакваната Сватба на годината бяха доста футболни личности, колеги на младоженеца, между които председателят на Съдийската комисия при Областния съвет на БФС Бойчо Бойчев и инструкторът Росен Гановски. Не липсваха интересни гости и от страна на игривата невеста - нейни колеги и приятели от ансамбъла, които превърнаха сватбеното тържество в истински празник на българското и българщината.

Във вихъра на веселбата не мина и без голямото нощно къпане в басейна, като пръв се охлади младоженецът. Това беше и неговото кръщение като семеен мъж.