По същото време вторият в таблицата Околчица (Моравица) гостува на шестия Манастирище. Главен съдия на този мач е Сергей Якимов, с помощници Евгени Маринов и Ангел Ангелов; дежурен делегат е Румен Каменов.

В неделя от 14:30 ч. Балкански (Михайлово) домакинства на Септември 98 (Гложене). Огоста (Хайредин) и Ботев (Рогозен) по програма почиват.

Начело във временното класиране в Подгрупа А-1 е Огоста (Хайредин) със 17 точки, пред Околчица (Моравица) с 16 т. и Ботев (Рогозен) с 15 т.

Междувременно днес ще се играят две срещи от шампионата в Подгрупа А-2. В дербито на кръга лидерът в таблицата Академия Ботев (Враца) приема втория Монолит (Манастирище), а в другата среща съперници са четвъртият и петият Атлетик (Козлодуй) - Ботев (Криводол).

Утре от 14:30 ч. шестият в подреждането Скала 2015 (Оселна) гостува на третия Миньор 2017 (Згориград). Съдийската бригада за този двубой е в състав: главен рефер - Илиян Маринов, с асистенти Георги Бенчовски и Павел Марков; дежурен делегат е председателят на Областния съвет на БФС Милен Бельов.

По същото време в неделя Любимец (Търнава) е домакин на Ботев (Попица). Строител (Кунино) по програма почива.

В класирането води тимът на Академия Ботев (Враца) с актив от 22 точки, следван от Монолит (Манастирище) със 17 т. и Миньор 2017 (Згориград) с 14 т.