Здравейте, мили деца!

Аз съм Ангелина. Тук съм да ви благодаря, че сте избрали моята песен „Нещо ново” да звучи като училищен звънец във вашето училище! Това е голяма чест за мен и ме прави много щастлива. Огромно благодаря за подкрепата! Тя ме окуражава да продължавам напред.

Много се радвам да знам, че това, което правя, ви харесва. Зад реализирането на една песен се крие страшно много труд и когато този труд бъде оценен, това е огромно удовлетворение, така че наистина ви благодаря!

Искам да ви кажа никога да не спирате да мечтаете, защото, както е горивото за колата, така е мечтата за човека. Не мечтайте на дребно, не се задоволявайте с по-малката цел, защото изглежда по-лесно постижима. Не слушайте онези, които ви казват “Не можеш”. На мен също са ми го казвали. Велики артисти, спортисти и учени първоначално са били отхвърляни с думите: “Не можеш, не си достатъчно добър, това не е за теб.” Но тези хора не са се отказали и сега имената им са в историята.

Никой не знае какво криете в себе си, докато не го покажете, докато не се докажете. Не позволявайте на тези, които ви подценяват, да ви определят. Запомнете едно: няма граници, ние сами определяме границите си. Така че, ако силно желаете нещо, не спирайте да го преследвате.

Нека да докажем, че Мездра е град с много таланти. Уважавайте учителите си, защото те се стремят да извлекат най-доброто от вас. Благодаря ви още веднъж.

Весели празници и много, много успехи през новата година!