Любомир Аламанов
Любомир Аламанов

Аламанов обяснява, че това е пълна глупост. Какво казва той: ВАЖНО!!! Краен срок няма!!!.
Всичко, което сте публикували, си е публично от момента на публикуване. Дори съобщенията, които са били изтрити или непозволените снимки. Нищо не струва да се направи просто копие на всеки статус и да се постави, тъй като наивността е първа стъпка преди да ви поискат да метнете хиляда лева през балкона. От канал 827 са говорили за промяната в политиката за поверителност на facebook. (Има ли в България такъв канал? :)

Няма значение дали давате на facebook или всякакви образувания, свързани с facebook, разрешение за използване на вашите снимки, информация, съобщения или публикации, както минали, така и бъдещи. С това изявление не давате никакво известие на facebook. Съдържанието на всеки един профил е в сайта на Марк Зукърбърг и той може да прави с информацията каквото си поиска. Нарушаването на неприкосновеността на личното пространство може да бъде наказано само с шамар към някой близкостоящ. (Няма такъв закон UCC 1-308-1 1 308-103 и Римския статут).

Бележка: "Фейсбук" винаги е бил публичен субект. Няма значение дали всички членове публикуват бележка като тази. Ако предпочитате, може да спамите на воля като копирате и поставяте тази или друга версия. И да публикувате подобно изявление хиляди пъти, ще бъде технически позволено използването на вашите снимки, както и съдържащите се информации в аргументите на състоянието на профила. Не споделяйте, не копирай и не постави, а мислете какво качвате, за да сте в безопасност. /това вече е от Аламанов: Хора, мислете! Този спам се появява поне за десети път. Няма смисъл да участвате в експерименти колко може да се разпространи една глупост. Не се хващайте на подобни верижни шерове. Весела нова година! :)

Източник: 24chasa