Представянето на мездренските гимнастички в състезанието по двойки бе в четири възрастови групи - 6, 9, 10-годишни и девойки младша възраст.

В надпреварата при тройките участваха 8, 9, 10-годишни и девойки младша.

При 6-годишнитеи двете формации на Анелия (Мездра) безапелационно спечелиха златото. В състезанието на двойки Кристина Лъчезарова и Мартина Йорданова заслужено стъпиха на най-високото място на стълбичката.

Техният успех дублира и трито при осемгодишните в състав: Жаклин Петромирова, Цвети Пламенова и Магдалена Дамянова.

В съчетанието с топка при деветгодишните дуетът Десислава Иванова и Кристина Кирилова също завоюва златните отличия.

Триото Полина Пешева, Каролина-Михаела Цветкова и Кристина Бойчева в същата възрастова група спечелиха поредното злато за своето съчетание с три топки.

Първо място отново за съчетание с топки заслужиха Елеонора Цинцарска, Деница Павлова и Александра Драганова в категорията на 10-годишните.

При девойките младша възраст триото Калина Илиева, Силвия Събкова и Биляна Маркова бяха без конкуренция в съчетанието с бухалки и донесоха шестото златно отличие за мездренския клуб.

Сребърните отличия за клуб Анелия донесоха за изпълнението си с топка десетгодишните Йоана Димитровска и Надин Кръстева и съчетанието с бухалки на дуета Виктория и Валерия Захариеви при девойките младша възраст.

От треньорския щаб на мездренските грации споделиха, че най-голяма конкуренция са срещнали в лицето на гимнастичките от клуб Аида (Хасково) и на представителки на клуб Афродита (Димитровград).