Основната цел на Фонда е да подкрепи жени предприемачи от Северозападна България, които са стартирали или планират да стартират собствен бизнес. Организаторите насърчават кандидатстването както на стандартни бизнеси, така и социални предприемачи, включително на неправителствени организации.

Към началото на информационната капания в hub-a са включени стоки и услуги на обща стойност над 5000 лв. като има безплатни регистрации на юридическо лице, счетоводно обслужване за една година, споделено работно пространство и изработка на сайтове за стартиращи бизнеси. Кандидатстването за материална подкрепа за тази сесия е с краен срок 19 януари, а ваучерите за „наградния фонд“ ще бъдат връчени на 30 януари 2020 г. в София. Повече информация за наличните стоки и услуги, можете да намерите тук.

Кандидатстването става онлайн с подаване на формуляр. Основният критерий, който ще се прилага при оценката на кандидатурите е, дали може да им се осигури адекватна подкрепа и дали наличните стоки и услуги отговарят на нуждите на стартиращите бизнеси.

График за срещите:

  • 6 януари, 11.00 ч., гр. Лом, зала „Шаран“, Riverside Treasury (сградата на старата банка, срещу Общината)
  • 6 януари, 17.00 ч., гр. Видин, Регионална библиотека „Михалаки Георгиев“
  • 8 януари, 14.00 ч., гр. Враца, Гнездото Coworking, (ул. Кокиче 14)
  • 10 януари, 11.00 ч., гр. Монтана, Младежки дом

Формулярът за кандидатстване можете да намерите тук.

Проектът се осъществява със съдействието на Българския фонд за жените.

За допълнителна информация можете да се свържете с г-жа Сребрина Ефремова,
на тел. +359 888 135 852 и на имейл office@generation-bg.org.