Юношите младша възраст на Ботев (Враца) ще зимуват като есенен първенец в Зона "Враца“, след като в последния, 10-и кръг от полусезона се наложиха с 2:0 над Локомотив (Мездра). Халфът Ерик Тронков откри резултата в 15-ата минута с премерен шут от двайсетина метра. Крайното 2:0 оформи резервата Петар Джорджевич в 69-ата минута с изстрел в обратния ъгъл.

Възпитаниците на треньора Иван Георгиев-Саки играха също добре, но в предни позиции не успяха да затруднят домакините.

В класирането начело е Ботев (Враца) с 25 точки, пред Първа Атомна (Козлодуй) с 22 т. Трето-четвърто място делят Локо (Мездра) и Кариана (Ерден) с по 13 т.

Подготвителната група на Локо (Мездра) завърши наравно - 1:1, при домакинството си на Монтана. Мездренци изпуснаха победата в края на двубоя. Домакините поведоха още в 10-ата мин. с попадение на Ангел Ангелов, а след това изпуснаха още няколко добри ситуации, включително и една греда на Александър Лазаров. В последната минута на двубоя гостите изравниха след спорна дузпа.

В подреждането водят Ботев (Враца) и Прециз (Монтана) с по 21 точки. Трето-четърто място делят Монтана и Дунав 2016 (Селановци) с по 13 т. Подгответата на Локо (Мездра) са пети с 11 т.

При детските отбори новакът в групата Скала 2015 (Оселна) записа историческа първа победа при гостуването си на Огоста (Хайредин). Явор Василев вкара първия гол за тима от началото на сезона, но той бе с цената на три точки. Кметът Росен Николов режисира успеха с кардинални промени в треньорския щаб на детската формация. Той привлече "триумвират" да се грижи за израстването на малките футболисти - Владимир Петров от мъжкия тим, бившия футболист на Локо (Мездра) Ивайло Бояджиев и юношата на столичния Левски Йордан Кръстев.

Детският отбор на Локо (Мездра) в този кръг почиваше. Лидер в класирането е Ботев (Враца) с 24 точки, пред Чавдар (Бяла Слатина) с 18 т., Локо (Мездра) и Дунав 2016 (Селановци) с по 16 т.