© Тодор Маринов

Актуалният шампион "Ballet Fame”, 2016 г.

Съгласно регламента, в коледния турнир могат да се включат само отбори от селата Зверино, Игнатица, Оселна, Елисейна и Очин дол. Те трябва да бъдат сформирани на квартален принцип (по махали), допълнително се допускат фирмени, ветерани и всякакъв друг вид любителски формации. В тимовия лист на всеки отбор могат да бъдат записани максимум 9 играчи.

Времетраенето на срещите е две полувремена по 15 минути. Отборите са съставени от 5 полеви играчи + вратаря. Крайният срок за записване е 23 декември (събота), а жребият ще бъде изтеглен на другия ден, като според броя на записалите се ще бъде определен и форматът на турнира.

Таксата за участие е 40 лв. на отбор. Със събраните средства ще бъде организиран банкет за всички участници след края на надпреварата.

© Тодор Маринов

Шампионът през 2015 г. "Еврофутбол"

Победители в досегашните три издания на коледния турнир са: през 2014 г. - отборът на Зверино, през 2015 г. - тимът на "Еврофутбол”, а през 2016 г. - "Ballet Fame”. Миналата година в двудневната спортна проява взеха участие 7 отбора. Голмайстори на турнира с по 9 точни попадения станаха Бойко Борисов („Чалга пеперудки”) и Николай Трънчев („Ballet Fame”). За най-добър вратар бе определен Пламен Илиев („Ballet Fame”), а за най-красив гол - попадението на Момчил Иванов („Жулиета”).

© Тодор Маринов

Финалистите през 2014 г. Прокудените (червени фланелки) - Зверино (зелени потници)

Допълнителна информация за турнира може да получите на касата на Кабелна телевизия "Интер Сат" в Зверино, на фейсбук страницата "ФК Скала Зверино” или на тел. 0882 694 960 (Ивайло Бояджиев).