Васил Петровски изведе подрастващите "железничари” напред в резултата още в самото начало на срещата, засичайки с глава центриране отляво на Бисер Бенков. В средата на първата част домакините имаха претенции за игра с ръка извън пеналта на вратаря на гостите, но главният рефер Симеон Къчовски прецени, че голкиперът не е напуснал наказателното поле.

Малко преди почивката след изпълнение на корнер и разбъркване пред вратата на локомотивци Славян Бойков в стремежа си да изчисти топката уцели гърба на вратаря Генади Ненков и тя спря в мрежата - попадение, оказало се последно в регионалното дерби.

Юношите младша на Локо (Мз) играха в състав: Генади Ненков, Петър Петков, Борис Дончев (кап.), Славян Бойков, Стефан Георгиев, Христо Пазийски, Емил Диковски, Бисер Бенков, Веселин Русинов, Васил Петровски и Божидар Ватов (Десислав Атанасов, Кристиян Кирилов Любомир Маринов, Тони Христов, Християн Петров).

Начело в класирането е Ботев (Враца) с 30 точки, следван от Първа атомна (Козлодуй) с 29 т. и мач по-малко. Юношите на Локо (Мездра) са трети с 26 точки и голова разлика 29:23 - актив, натрупан след 8 победи, 2 равенства и 4 загуби.

В следващия, редовен кръг "младшата" на мездренския клуб гостува на Ком (Берковица). Двубоят е в петък, 21 април, от 16:00 часа.