Председателят на Общинския съвет по наркотичните вещества Красимира Елисеева връчи на отбора на Юга преходната купа от проф. Вили Лилков. Венци Пасков подари плакети на всички училища, участвали в надпреварата. Те са осигурени от Община Видин, която закупи и екипи за отборите.

По време на надпреварата ще се организират игри с публиката, като най-интересната ще е за точно попадение от централната линия с награда от 130 лв. Ще се проведат традиционните конкурси за най-атрактивна „забивка” и за най-точна стрелба от линията за „трите” точки и дрпо време на надпреварата ще се организират игри с публиката, като най-интересната ще е за точно попадение от централната линия с награда от 130 лв. Ще се проведат традиционните конкурси за най-атрактивна „забивка” и за най-точна стрелба от линията за „трите” точки и дрЗапазена е и най-атрактивната традиция в „Мача на звездите” - голямото надхвърляне - стрелба в кош от центъра на баскетболното игрище за 130 лв. Наградата спечели Валентин Николов.

За най-полезен играч от отбора на Юга бе обявен Деян Емилов – ученик в Профилираната природо-математическа гимназия, с реализирани 26 точки в двубоя.

По повод 1 декември, във фоайето на залата ученици от видински училища бяха подредили изложба със свои рисунки. За доброто настроение на публиката се погрижи мажоретният състав на СУ ”Св.Св.Кирил и Методий”.

Световният ден за борба срещу СПИН е част от Националната АНТИСПИН кампания, която тази година е под мотото "Узнай своя статус!"