© Община Видин

Заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова поднесе от името на кмета на Общината д-р Цветан Ценков поздравителен адрес на председателя на видинската организация Радославка Иванова. „Използвам случая, за да изкажа своето уважение към всички членове на организацията, посветили се на каузата да бъдат в полза на хората със зрителни увреждания и им помагат да заемат своето достойно място в нашето общество. Уверявам Ви, че ще подкрепяме всички Ваши полезни идеи и инициативи, защото грижата за хората в уязвимо положение е сред приоритетите за мен и моя екип“ – пише в адреса. От свое име Борисова поздрави ръководството и членовете на видинската организация с отбелязването на юбилея и пожела успех на изложбата.

Един от инициаторите на проявата е Борислав Ванков, който отбеляза при откриването, че дейността на Съюза е изключително важна за приобщаването на незрящите и приемането им в обществото. Той благодари на Община Видин в лицето на Борислава Борисова за уважението и подкрепата.

Събитието продължи с изпълнения на танцов състав „Светлинките“ от НЧ „Светъл ден - 2009“, град Видин – специален поздрав към Териториалната организация на Съюза на слепите, в която членуват над 250 души.

Изложбата може да бъде разгледана до края на тази работна седмица.