Състезателката по тенис на корт към СК „Спартак - Враца„ при ОД на МВР Враца Йоана Петрова взе участие в Републиканско първенство по тенис на корт за служители на МВР. Шампионата се проведе от 7 до 11 септември на кортовете на курортен комплекс „Албена“, където организаторите от Спортна асоциация на МВР и ОДМВР-Добрич показаха отлична подготовка.

След четири мача врачанската състезателка стигна до финала за третото място при жените и заслужено спечели бронзовия медал след 9:1 гейма.

Първото място спечели състезателка на отбора към Държавна Агенция Технически Операции (ДАТО), а второто място представителката на Академия на МВР.

В републиканското първенство взеха участие 89 тенисисти от цялата страна, като наградите на победителите бяха връчени от директора на ОДМВР-Добрич старши комисар Николай Спасов.

За Йоана Петрова това беше дебют на републиканско първенство по тенис на корт, който се оказа повече от успешен. Ръководството на СК "Спартак – Враца“ ще разчита на тенисистката за бъдещи спортни успехи.