Фирмата изпълнител „Понсстройинженеринг" АД е разлепила уведомления, с цел да се запознаят живущите в тази част на града с предстоящата временна организация на движение и приканва да не се паркира на улицата. Също така ще бъде поставена и съответната вертикална сигнализация за организация на пътното движение.

Строително-монтажни дейности, свързани с „Интегриран проект за Воден цикъл на град Враца“ – II фаза, налагат и временна организация за безопасност на движението по ул. „Поп Сава Катрафилов“, която ще бъде въведена също днес. В този период ще бъдат извършвани дейности на водопроводна инсталация на Тласкател и Смукател към Помпена станция „Химик“.

Фирмата изпълнител на ремонтите работи - „Понсстройинженеринг" АД ще затваря поетапно възловата отсечка в града. В първия етап ще се работи от ул. „Чаталджа“ до ул. „Тутракан“, а вторият етап ще обхване участъка от ул. „Тутракан“ до площад „Христо Ботев“. По време на строително-ремонтните дейности движението ще се осъществява в едната лента.

Община Враца се извинява за причиненото неудобство.