Пасков приветства участниците от името на кмета на Общината Огнян Ценков. Той отбеляза, че интересът към седмия финален кръг е изключително голям и в него взимат участие популярни състезатели от автомобилни клубове в цялата страна. И благодари за съдействието и усилията на всички, които са допринесли състезанието да се реализира. Заместник-кметът подчерта, че Община Видин има дългогодишни традиции в автомобилния спорт и пожела на автопилотите успешно представяне, при спазване на правилата за безопасност.

В раликроса се включиха 25 участници от общо 5 автомобилни клуба в страната - Ботевград, Видин, Враца, Монтана и Криводол. То протече при оспорвана надпревара и без инциденти. При финалното класиране в Дивизия 3 първото място спечели Методи Тодоров от АМК „Старт Н Криводол”. На второ и трето място се подредиха Момчил Младенов и Лъчезар Петров от АСК „Жико-Моторспорт”.

В Дивизия 2 победител е Владимир Димитров от АМК - Ботевград, следван от Иван Иванов и Пламен Цветанов от АСК „Жико-Моторспорт”. Първи в Дивизия 1 е Светослав Манастирски - АМК „Старт Н Криводол”, а на втора и трета позиция са Емил Минчев - АМК „Старт Н Криводол” и Мирослав Цветанов - АСК „Жико-Моторспорт”.

В отборното класиране АМК „Старт Н Криводол” застана начело, а след него се класираха АСК „Жико-Моторспорт” и АМК - Ботевград. По традиция бе връчена Купа "Лада”, като с нея бяха удостоени Лъчезар Петров от АСК „Жико-Моторспорт”, Цветелин Велков от АМК „Старт Н Криводол” и Данко Алексиев от АСК „Жико-Моторспорт”, който за първи път участва в състезанието и печели първата си награда.

Отличията връчи заместник-кметът ан Видин Венци Пасков. Победителите получиха още предметни награди и шампанско.