От името на кмета Огнян Ценков, заместник-кметът Венци Пасков отправи своите поздравления и пожелания към членовете на мотоклуба и всички гости на събитието: „Искам да изкажа своята благодарност за професионализма, който влагате в организацията на това популярно събитие. Човек, който преследва амбициите си, неимоверно достига своите цели. Вие, мотористите сте волни души. Пожелавам ви да запазите стремежа към свободата завинаги, но да се прибирате при любимите си хора невредими“ – каза Пасков. Младен Младенов от своя страна също поздрави мотористите и благодари на Общината за оказаната подкрепа.

Общо 30 мотоклуба от България, Сърбия и Румъния разположиха своите мотори, а техните почитатели имаха възможност да ги разгледат, да се докоснат до тях и да си направят снимки. Всяка година организаторите изненадват публиката с гостуването на различни рок групи. Тази вечер част от програмата бяха сръбската група “NEW DEAL”.

Мотосъборът продължава и в съботния ден, а по традиция зрителите ще станат свидетли на стънт шоу, състезание по драг на летището в с. Иново, ще има томбола и още много забавления.

Закриването ще бъде на 17 август, когато феновете ще се радват на легендите на българския пънк "КОНТРОЛ".

Източник: vidin.bg