Експертът по бизнес процеси и информационна сигурност Павел Хрисков запозна младите хора с целта на обучението, което ще се проведе в две части – „Лични финанси” и „Предприемачество”. Заедно с Иванка Копанкова, която е експерт лични финанси, в рамките на четири часа ще покажат на младежите как да управляват парите си, за да могат да се реализират и да станат успешни предприемачи.

На събитието присъства заместник-кметът на Община Видин Десислава Тодорова, която поздрави експертите от КОНСЕНДО за особено полезната инициатива. Тя поднесе поздравителен адрес от името на кмета на Общината д-р Цветан Ценков на управляващия партньор на фирмата, експертът по бизнес процеси и информационна сигурност - Павел Хрисков.

„Надявам се, че кампанията ще мотивира младежите от Видин да се развиват и израстват. Тя ще им даде стимул да придобият умения и самочувствие, че могат сами да се справят в живота и да намерят своето място на пазара на труда. Благодаря на Вас и Вашите експерти, че давате възможност на младите хора от Видин да се ограмотят финансово и да се реализират тук, в родното си място. Пожелавам на целия колектив много успехи в това хубаво начинание!“ – пише в адреса.