20-годишният бивш възпитаник на школата на Локо (Мездра) и юноша на столичния Левски започна като титуляр и бе с основен принос за победата на "жълто-червените”. В 19-ата минута на мача Антонио бе изведен от свой съотборник сам срещу вратаря на съперника Касдей и технично реализира за 0:1.

Това е втори гол на Вутов за Лече, който в края на юли се разписа при победата на своя клуб над Алтовичентино с 2:1 в първия кръг от турнира за Купата на Италия

Радослав Цонев се появи в игра в 71-ата мин., а три минути преди края на редовното време Вутов получи жълт картон, докато домакините търсеха равенство. Те изравниха в 90-ата мин., когато Идда се разписа за 1:1.

В продълженията нови голове нямаше и така се стигна до изпълнението на дузпи. При тях Цонев вкара за 4:4, а Вутов за 5:5 и в крайна сметка Лече триумфира с 6:5 и се класира за втория кръг за Купата на Лега Про.

Антонио бележи за втори път от бялата точка, след като през август вкара от 11-метров удар при победата на Лече като гост над Асколи с 9:8 след изпълнение на дузпи във втория кръг на турнира за Купата на Италия.

Междувременно тази неделя Вутов игра четвърт час при загубата на Лече като гост от Катания с 2:0 в среща от 10-ия кръг на първенството в Група „С” на Лига Про. Той влезе в игра в 75-ата мин. на мястото на Андреа Аригони. Това поражение позволи на Фоджа да застигне "джалоросите” в класирането - двата отбора са начело с равен брой точки - по 23.

Идния понеделник, 31 октомври, е супер дербито на шампионата Лече - Фоджа. Двубоят е от 21.45 часа българско време на стадион "Виа дел Маре”.