Двадесетгодишните Ивайло Николов и Ива Гикова са творчески тандем. Завършват Националната гимназия за изящни изкуства "Илия Петров“ в София, след това НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов“, специалност "Сценография за куклен театър“ при проф. Майя Петрова.

В съавторство имат реализирани над 25 спектакъла в куклени и драматични театри у нас, Сърбия, Босна и Херцеговина. Работят с режисьори като Маргарита Младенова, Иван Добчев, Тодор Вълов и др. Носители са на награди и номинации за сценография от театрални фестивали и национални награди за театър.

Печелят заслужените отличия „ИКАР“ 2017" за куклен спектакъл за „Джелсомино в страната на лъжците“ на Кукления театър в Стара Загора, номинации АСКЕЕР 2016 за сценография и костюмография за спектакъла „Кавказкият тебеширен кръг“ на Драматичен театър Варна, номинации "ИКАР" през 2015 и 2017 г. за индивидуално постижение в кукленото изкуство за спектаклите "Продаденият смях“, Столичен куклен театър и „Джелсомино в страната“ ДКТ - Стара Загора и др.

От 2014 г. Ивайло е сценограф на Общински куклен театър - Монтана. Михаела Каменова се представя с пластики, посветени на слънцето и планетата.