Публично обсъждане на отчета за изпълнението на бюджета на община Мездра за 2015 г. подготвят Общински съвет - Мездра и Община Мездра. Дискусията ще се проведе на 1 септември (четвъртък) от 10.00 часа в Заседателната зала на Общинския съвет на 4 етаж в сградата на Община Мездра.

По този повод председателят на Общинския съвет Яна Нинова и кметът на Мездра Генади Събков канят жителите на общината, кметовете и кметските наместници, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, на граждански сдружения, общински съветници, ръководители на бюджетни звена и други заинтересовани лица да вземат участие в обсъждането.

Желаещите да се запознаят предварително с материалите по отчета могат да го направят всеки делничен ден от 14.00 до 16.00 часа в сградата на Община Мездра на ул. "Христо Ботев” 27, ет. 4 или на интернет страницата на Общината:

http://download.mezdra.bg/uploads/2016/08/god_otchet_budjet_2015.pdf

Публичното обсъждане на отчета за изпълнението на Бюджет 2015 се организира на основание чл. 140, ал. 1 от Закона за публичните финанси и чл. 42, ал. 1 от общинската Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Мездра.