От олимпиадата по български език и литература Силвана Иванова от V„Г“ клас дели първо място заедно с още няколко конкурентки. Престижно е представянето и на Деница Митова от VІ „В“ клас, която ечетвърта. Много добра е и оценката на дванадесетокласничката Галя Милова. Заслуги за представянето имат учителките Росица Каменова, Петя Николова , Галина Димитрова. С повече от 10 точки Криста Пешковска от VІІ „В“ клас е преди втория в класацията по Биология и здравно образование. Блестящият й резултат е гордост за училището и отплата за усилията на преподавателя й, Катина Лалкова.

На първо място по География и икономика за ученици от пети клас е Цвети Вачовска (от V „В“). За поредна година ученици от СУ „Никола Войводов“ доказват отличната си подготовка и чрез резултатите на шестимата други участници в челната десетка: Кристиян Цветанов от V „Г“ (четвърти в областта), Мила Йорданова от V „В“ , Виктория Викторова отV „В“, Александра Ангелова от V „А“ и Ивет Иванова от VІ „А“ клас.Очакват се географски успехи и за Николас, Асен и Преслав от VІІ „А“, но в условия на карантина разсекретяването на резултатите се забавя. Отличната подготовка е дело на преподавателката Галина Ганева.

Професионалната подготовка от учителят Петя Миронова по Информатика в специалност „Икономист–информатик“ уверено проправя пътя на олимпийските надежди за СУ „Никола Войводов“ в дигиталния свят. По Информационни технологии Богомил Иванов от ІХ „А“ клас със своя проект „Starlight Games“ постигна четвърто място в направление „Интернет приложения“, а Вероника Йорданова и Даяна Цветкова от Х „А“ са на шеста позиция с иновативния проект „Литературата в училище“.

Интензивното обучение по английски език в профил „Софтуерни и хардуерни науки“ даде възможност за Алисия Тодорова и Емилия Петрова от VІІ „А“ да се наредят сред най-добрите в областната олимпиада с постигнати блестящи резултати от 81.5 и 80 точки. Техен учител е Цветелина Николова. Много добро класиране, като второ в областта училище с резултатът от 48,9 точки, е четвърто място по История и цивилизации на Симона Симеонова от VІІ „В“ клас. В надпреварата по Физика и астрономия и по Химия и опазване на околната среда Преслава Петкова от VІІ „А“ се справи достойно с трудните задачи и по двете дисциплини.

Когато талантът, мотивацията и мечтите намерят пресечна точка с иновативността, креативността и вдъхновението, резултатите са налице. Стремежът на учителите от СУ „Никола Войводов“, в условията на електронно обучение, е да продължават да мотивират своите ученици в търсене на нови знания и да покоряват нови хоризонти .