Ученици, техни преподаватели и директорът на СОУ „Иван Вазов” - Мездра Мариела Горанова посетиха Народното събрание като награда за отличния успех, с който децата завършиха учебната година. Те бяха в парламента по покана на народните представители от ГЕРБ инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев.

"Трудно е бъдеш политик, защото се изискват много качества. Трябва да можеш да бъдеш много отговорен към дейността си, защото гражданите са наши работодатели, каза пред над 50-те представители на СОУ "Иван Вазов". председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Когато ръководиш най-голямата парламентарна група, е важно да можеш да водиш диалог с всички".

"Силата на ГЕРБ е нашият реален политически живот и личният ни контакт с хората. Ние се стараем да намаляваме обидното поведение в публичното пространство, защото личните нападки означават, че нямаш никакви реални аргументи", заяви още Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че оценка за дейността на политиците могат да дадат само хората и одобрението към политиките се измерва най-отчетливо по време на избори.

С учениците от Мездра се срещна и младежкият лидер на ГЕРБ Георг Георгиев, който обясни как един млад човек може да успее в политиката.