Носителите на приза се определят ежегодно сред около 2000 училища по целия свят. На национално ниво наградата се дава от местните клубове на завършилите Харвард.

Георги Петков - 11 клас, ПГПЧЕ „Петър Богдан“, Монтана. Печелил множество награди от състезания по дебати, стипендия на EducationUSA; участва в клубове по литературно писане и уеб дизайн.

Звездин Бесарабов - 11 клас, НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“, София. Занимава се с блокчейн технологии и машинно самообучение. Той е един от най-младите лектори в СофтУни, носител на президентската диплома „Джон Атанасов“.

Валерия Германова - 10 клас, ГПЧЕ „Йоан Екзарх“, Варна. Участва в състезания по дебати, спечелила е Националната олимпиада по английски език в своята категория, както и стипендия на Американската фондация за България.

Надежда Иванова - 10 клас, Американски колеж, София. Спечелила е престижна стипендия за лидерски лагер в САЩ; участвала е като доброволец в детския научен център „Музейко“; участва в отбора по атлетика в своето училище

Моника Митова - 11 клас, ЕГ „Акад. Людмил Стоянов“, Благоевград. Интересува се от журналистика и човешки права; спечелила е литературната награда за есе на Център Алеф, участва в състезания по дебати.

Илиян Христов - 10 клас, Национална Априловска гимназия, Габрово. Печелил е няколко състезания по дебати, както и награди от театрални фестивали.

Димитър Чакъров - 10 клас, МГ „Акад. Кирил Попов“, Пловдив. Участвал и печелил медали в множество научни състезания и конференции за ученици, включително в Люксембург, Полша, Сърбия.

Източник: uspelite.bg