Кметът на селото Стоян Петров благодари за активното съдействие на общинската структура на ПП ГЕРБ, Общинските съветници от групата обединени вдясно, на Мирослав Захариев и министърът на регионалното развитие Петя Аврамова.

По проекта предстои да бъде избрана фирма изпълнител, а изграждането ще започне през пролетта на 2021 г. Ще бъдат изградени паркоместа, частично ще се подмени тревната площ с плочки. Екстериорното оформление включва поставяне на пейки, беседка, изграждане на сцена за провеждане на културни мероприятия и празненства.

Към добрите новини, младият управник добави, че ще бъде ремонтирана и сградата на полицейския пункт в Зверино, където сега се помещава администрацията на кметството. Ще бъде сменена покривната конструкция, санирана и с нова дограма.

Бъдещ проект има и за старата сграда на кметството, която ще се преустрои в медицински център.

Допълнителни трансфери по бюджетите ще получат още общините Враца, Бяла Слатина, Мизия, Козлодуй, Криводол и Оряхово. Благодарение на допълнителната финансова подкрепа на Правителството, в общините от областта ще бъдат реализирани значими инфраструктурни проекти в полза на жителите.