"Целият стадион видя, че нямаше дузпа. Искам да поздравя моите момчета за старанието, не се уплашиха от атмосферата тук, вкарахме един гол и изпуснахме поне още 7 чисти ситуации. Домакините разчитаха само на изсипани топки пред нашата врата и не мога да си спомня дали са имали удар в очертанията й”, заяви наставникът на четирикратния шампион и четирикратен носител на Купата на България.

"Ако това не е нарушение за дузпа, значи с колегата сме играли и тренирали различни спортове. Нашият футболист (б. а. Евгени Игнатов) финтира защитника на Литекс (Денислав Мицков), който не играе с топката, спъва го и всичко е кристално ясно", коментира от своя страна старши треньорът на Кариана Веселин Великов.

"С оглед на мача и точката е успех за нас. Ако бъдем честни, повечето чисти положения бяха за гостите. Ние също си имахме ситуациите да отбележим. Предстои ни още много работа, искам отборът цял мач да играе така, както през последните 20 минути", каза още наставникът на новака във Втора професионална лига.