В престижното музикално събитие Мездра отново бе представена от талантливите възпитаници от Вокална група "Little Wings" на музикалния педагог Тони Яшова.

Блестящо се представи Тереза Стоянова, която заслужи номинация "Поп вокал" във Втора възрастова група 8-11 години. Тереза изпълни две песни: "Жена на всички времена" и "Rise like a phoenix", с които впечатли авторитетното жури.

Според регламента на конкурса, участниците се състезаваха в три направления - поп вокал, хореография и народно пеене. Изпълненията на претендентите бяха оценени авторитетно жури в трите направления.

В направлението "Поп вокал" председател на журито бе Хайгашот Агасян - създател на някои от най-популярните български песни - поп музика, музика за деца, театрална и филмова музика, забавни песни; свирил в симфонични и камерни оркестри; носител на голямата награда на "Златния Орфей" и много други награди.

В направление "Хореография" за втора поредна година председател на журито е най-яркото име в българския балет, прима балерина на Софийската опера Маша Илиева.

Председател на журито за народно пеене на фестивала е Георги Петков, диригент, композитор, музикален педагог и общественик, доцент в Нов български университет.

Сред убийсвена конкуренция с толкова професионално и авторитетно жури, номинацията на Тереза е изключително постижение и отлично представяне на малките мездренски таланти. Поздравления за поредния успех и заслужено признание за талантливите деца и техния ръководител Тони Яшова.