Кулминация на събитието бяха топовните салюти в чест на предстоящата победа на Патриотите, възпроизведени на площад „Христо Ботев“. Първият от тях даде лично водачът на листата Красимир Богданов.

След това, в походен строй, множеството се пренесе в Градската концертна зала. Там беше направена равносметка на приключващата кампания на Патриотите. Красимир Богданов благодари на жителите на всички над 60 населени места във Врачанско, които Обединените патриоти посетиха.

Той отново представи кандидатите за народни представители на коалицията - Светлин Стойков от ПП Атака, Спас Спасов, областен координатор на НФСБ, Робертино Маринов, общински съветник от ВМРО в Оряхово, Радослав Маринов, председател на ПП Атака в община Мездра, Елена Петрова от гражданската квота.

За да изразят подкрепата си за Патриотите, във Враца дойдоха почетният председател на Съюза на патриотичните сили "Защита" доц. Йордан Величков, председателят на Сдружението на запасното войнство "За честта на пагона“ ген.-лейтенант Петър Илиев, известният актьор от филмите „Стъклен дом“, „Откраднат живот“ и „Дякон Левски“ Петьо Цеков, Трайче Попов от Кавадарци и Горан Георгиев от Крива Паланка, Република Македония, Ервис Талюри и Яни Никола от Корча, Албания и Бойчо Димитров от Босилеград, Сърбия.

За доброто настроение на присъстващите в залата се погрижиха солистите на Ансамбъл "Гоце Делчев“ - София Александър Александров-Алекс и Благовест Бичовски, както и танцов Ансамбъл "Хемус“ при Община Враца.

"Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" са с номер 17 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платен предизборен материал