За полуфиналите на турнира ще се класират първенците в трите предварителни групи + най-добрият втори отбор от трите групи. Определящи за класирането в груповата фаза са събраните точки, прекият двубой, головата разлика и повечето отбелязани голове, а критериите за определяне на най-добрия втори отбор - събрани точки, голова разлика и повече отбелязани голове. При равенство по всички показатели, двата отбора ще изпълнят по 5 дузпи помежду си за определяне на последния полуфиналист.

Полуфиналните двойки ще бъдат определени отново чрез жребий, като отбори, които са били в една предварителна група, няма да се срещнат в елиминационната фаза.

Победителите от двата полуфинала се класират за финала, а загубилите ще играят за трето-четвърто място.

Всички срещи ще бъдат с времетраене 2 полувремена по 15 минути (чисто игрово време).

Призьорите в турнира ще получат купи. Ще бъдат връчени също две индивидуални отличия - за най-добър вратар и за голмайстор на турнира.

Жребият ще бъде изтеглен в петък (18 октомври) от 19:00 ч. в с. Игнатица. Официалното отриване е в събота, 19 октомври, от 9:00 ч., а първият двубой е от 9:30 ч.

Организаторите на турнира призовават всички отбори и участници за спортсменство и коректна игра! Нека да направим един истински спортен празник, който да постави началото на една дългогодишна традиция! Доброто настроение е задължително! Заповядайте да се забавляваме заедно!