В томболата участваха всички абонати на "Интерсат" и "Атлантис сат" от Мездра, Зверино, Игнатица, Оселна, Лютиброд, Ребърково, Дърманци, Моравица, Брусен, Боденец, Горна и Долна Кремена, които са платили в срок месечните си такси за кабелна телевизия и интернет, включително за месец декември 2019, както и тези, които са предплатили своите такси за цялата 2020 г.

Тази година бяха изтеглени общо шест награди: три LED телевизора, по един едногодишен абонамент за кабелна телевизия и за интернет и голямата награда - преносим компютър.

Едногодишен абонамент за кабелна и аналогова телевизия спечели Цветана Костова от Мездра, а Детелина Найденова, също от Мездра спечели едногодишен абонамент за интернет за стандартната услуга.

Трима щастливци ще гледат новините на Студио „Медиа +” на чисто нови телевизионни приемници.

Най-голямата награда в томболата - 50-инчов телевизор заминава за Зверино, а късметлията е Ромео Христов.

Касандра Иванова от Мездра стана притежател на 32-инчов телевизионен приемник. С нов 32-инчов телевизор се сдоби и Христо Николовски от село Горна Кремена.

Най-голямата награда в томболата за коректните абонати на "Атлантис сат"- преносим компютър, спечели Велин Найденов от Мездра.

Наградите ще бъдат връчени точно в 12.00 часа в Търговски комплекс „Роял”.


ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!